“Majestatea Voastra, va rog, nu semnati legea eutanasiei!”

Cititi mai mult aici:

Belgia ar putea  deveni prima ţară din lume care a aprobat eutanasia copiilor de toate vârstele, după ce parlamentarii ţării au adoptat o lege controversată cu 86 de voturi pentru şi 44 împotrivă. Dintre parlamentari, 12 s-au abţinut.

Legea se referă la toţi minorii care cer eutanasierea cu consimţământul părinţilor. Se aplică şi copiilor mici care cer eutanasia după ce un medic a certificat faptul că respectivul copil înţelege pe deplin implicaţiile deciziei.

http://stiripentruviata.ro/belgia-devine-prima-tara-din-lume-care-aproba-eutanasia-copiilor-de-toate-varstele/

In Romania AGERPRES a publicat o stire:

http://www1.agerpres.ro/externe/2014/02/13/belgia-legalizeaza-eutanasia-in-cazul-minorilor-minori-19-55-15

Medicilor pro-lifebelgieni li s-a alaturat Colegiul american al pediatrilor care a condamnat decizia Parlamentului belgian de a permite eutanasierea copiilor bolnavi terminal, idiferent de varsta:

“Conceptul eutanasiei este bazat pe o viziunea utilitarista a lumii care defineste valoarea individului in functie de contributia individual ala societate.”

O stire de ultima ora: Comitetul national de bioetica din Belgia nu este inca in favoarea “clinici ale mortii”. Foarte interesanta explicatia data, care demonstreaza inca o data legatura starnsa dintre eutanasie si avort:

“…o parte s-ar putea ddeveni favorabili daca ‘conditiile legale vor fi implinite si prin analogie structurilor cum ar fi planningul familial’. Echipe d esustinere a medicilor ar pute asubstitui cazul refuzului institutiilor.”

Numai regele mai poate opri promulgarea prin refuzul sau de a semna legea si aici puteti sa va alaturati altor 210 000 de cetateni din mai mult de 55 de tari:

http://www.citizengo.org/en/4158-not-sign-legalisation-child-euthanasia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: